Äänestäjille

Kauppa, jonka sinä omistat

Sinä voit omistaa yhden osuuden osuuskaupastasi. Samoin kuin muut asiakasomistajat. Eikä muita omistajia ole. Osuuskaupan tehtävä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Eduista tärkein on palvelujen käytöstä palkitseva Bonus.

Osuuskauppa hyödyttää sinua ja muita asiakasomistajia jatkuvasti kehittyvinä palveluina ja rahanarvoisina etuina. Sinulla on mahdollisuus saada osasi myös osuuskaupan tuloksesta osuusmaksun korkona tai ylijäämänpalautuksena. Joka tapauksessa suurin osa rahoista jää lähiseudulle.

Tarjontaa joka tarpeeseen

S-ryhmän osuuskaupan perustarjontaa on marketkauppa, jota tarjoavat Prismat, S-marketit, Salet ja Alepat sekä ruoan verkkokaupat S-kaupat.fi, Foodie.fi ja foodmarketherkku.fi. Markettien lisäksi käytössäsi ovat mm. ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit, Sokos-tavaratalot, rautakaupat ja S-Pankki.

Ja tässä vain osa. Oman osuuskauppasi verkkosivulta selvität tarkemmin osuuskaupan kautta tulevan omistuksesi.

Osuuskauppa on merkittävä työllistäjä

Osuuskaupat ovat usein paikkakuntansa merkittävimpiä työllistäjiä. Sinunkin osuuskauppasi on osa S-ryhmää, jonka muodostavat osuuskaupat ja yhdessä ne ovat Suomen suurin yksityinen työnantaja.

Tarkista osuuskauppasi vaaliaikataulu

Osuuskaupan edustajistovaalit järjestetään joka neljäs vuosi. Muutoin S-ryhmän osuuskaupoilla on kullakin oma vaaliaikataulunsa.

Vaaliosuuskaupat 2022